Hallo, Ik wil mijzelf even voorstellen. Dick Hoogstadt, geboren in Rotterdam en dit jaar wordt ik 65. Ik ben bezig met een uit de hand gelopen hobby en wel Hifi - Stereo. Bij het bezoeken van diverse websites, van Importeurs,Fabrikanten, Audio - Hifi - Stereo winkels en vele,vele anderen. Ben ik erachter gekomen dat er nogal wat schort aan de informatie t.a.v. prijzen etc. 

Ook is het soms zeer moeilijk, zelfs via Fabrikanten om zowel technische of prijs - informatie te bekomen. Om een voorbeeld te noemen, je vindt informatie over afmetingen,gewicht,frequentie, aanbevolen versterker vermogen. Er staat dan aanbevolen vermogen 40 - 150 Watt. Bij navraag kom je er dan achter dat voor de betreffende luidspreker minimaal 100 Watt / 8 Ohm vermogen nodig is om de luidspreker onder controle te houden. Let hier goed op en vraag dit na bij een goede Audio - Hifi winkel ( met verstand van zaken ). Deze zijn er gelukkig genoeg in Nederland.

Ook wil je graag iets weten over de Tweeter, Midrange en Woofer, bijvoorbeeld: deze luidspreker heeft 1 x 28 mm Tweeter ( Berrylium, Diamond ), 2 x Midrange 165 mm, 2 x Woofers 180 mm, eventueel nog aangevuld met een ingebouwde Subwoofer.

Bij de vaak zeer dure luidsprekers zijn de technische oplossingen zo complex dat je dit alleen nog maar kunt laten beoordelen door professionals.

Bij het kopen van een Audio - Hifi - Stereoset is het wel Belangrijk om de juiste combinatie van de diverse componenten te kiezen. De ( in jouw ogen en oren ) goed uitziende en lekker klinkende luidspreker, kan tegenvallen met de verkeerde keuze van de versterker, Let daar goed op.

Wat ik met deze website probeer is om jullie te laten zien Wat er te koop is in een bepaalde prijsklasse. Dus geen luidspreker van 1.500,- euro p.paar tegenover een set van 7.500,- euro p.paar. Maar zeg 10 - 15 luidsprekers in een prijsklasse tussen zeg 3.500,- t / m 5.000,- euro p.paar. 

Ook probeer ik de meest actuele prijzen ( uitgezonderd acties ) te laten zien.

Heb jij na het bekijken van mijn website nog vragen over versterkers, luidsprekers, dan kun je via e.mail mij een bericht sturen, Ik zal proberen om je dan van goede informatie te voorzien, in mijn ( Ik denk de Grootste ) database heb ik bijna alle Fabrikanten, Versterkers, Luidsprekers staan die er maar te koop zijn.

Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat jijzelf de juiste keuze maak bij de voor jouw geschikte Audio - Hifi winkel, zij hebben en kunnen een combinatie maken van Luidspreker, Versterker, Audio - Streaming, Bekabeling etc. 

Ik kan je wel voorlichten over wat er te koop is binnen het Budget wat jij uit wil geven voor je nieuwe luidspreker, versterker of een combinatie.

Ik reken hiervoor niets, alle informatie die ik je geef is kosteloos. Ik ontvang ook geen vergoeding van de Audio - Hifi winkels die ik jouw adviseer, in die keuze bepaal jijzelf wat je gaat doen.

Daarvoor zal ik, en is mijn streven om de Website zo optimaal mogelijk Actueel te houden, de bedoeling is om altijd de meest recente luidsprekers, versterkers etc. te laten zien en de oude modellen te verwijderen, Ook controleer ik 1 x per maand de prijzen van de componenten die op de site staan, uitgezonderd eventuele acties van Audio - Hifi Winkels.

Met vriendelijke groet, Dick Hoogstadt

Tip: Ga via Google zoeken eens kijken op You Tube. Daar is zeer veel te vinden over luidsprekers, versterkers en ook geeft dit een vrij goede impressie van wat je kunt verwachten